Sök
Affärsracet Opportunities

Gnosjöregionens riksdag

För dig som företagare är näringslivspolitiska frågor en vardag. Du påverkas av politikens val, men hur kan du påverka politiken? Vi samlar alla politiska partier för en debatt i sann Gnosjöanda, debatten utgår från vår regions behov i näringslivspolitiska frågor.

Moderator under debatten är entreprenören, programledaren och samhällsbyggaren Johan Wester.

Tid, plats och vilka debatter som kommer ske publiceras på denna sida inom kort.

Vad vill du ska tas upp i debatten? Passa på att skicka in dina frågor som du vill ha svar på. Skicka dina frågor till info@affarsracet.se

Annie Lööf från Centerpartiet

Nu är det hög tid att presentera det första namnet som kommer medverka i Gnosjöriksdagens partiledardebatt. Annie Lööf är Centerpartiets partiledare och har sina rötter i Värnamo. En av hennes hjärtefrågor är jobb och rätt förutsättningar för företagen: “Sverige behöver fler jobb. Men det är företag, inte politiker, som kommer att fixa dem. Därför är det viktigt att vi satsar på att ge dem bättre villkor”.

Vi kommer framöver presentera politikerna som ska delta en och en så håll utkik här på hemsidan!

Den här debatten vill ni inte missa så passa på att köpa er biljett redan nu för det finns endast ett begränsat antal!

Johan Wester

Moderator: Johan Wester

Johan Wester blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som drog miljonpublik på Sveriges Television.

Idag är Johan delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, är flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events.