Sök
Slider

Välkommen till Affärsracet

Den 30-31 maj 2018 är du välkommen till möjligheternas arena, Affärsracet på Scandinavian Raceway. Affärsracet är en mässa, en gemensam plattform som synliggör och marknadsför Gnosjöregionens näringsliv som ett dynamiskt affärsområde att befinna sig i. För femte gången samlas utställare från olika branscher, i olika storlekar och med olika ändamål i syfte att boka affärer, skapa kontakter och upptäcka nya möjligheter.

Affärsracet Opportunities

Temat på mässan för år 2018 är Affärsracet Opportunities. Allt är möjligt i Gnosjöregionen, med 7000 aktiva företag som omsätter cirka 70 miljarder kronor är möjligheterna för affärer, kontakter och samarbeten stora. Gnosjöregionen har något för alla. Oavsett om du är utställare eller besökare så finns det möjligheter för dig på Affärsracet.

 

Tillsammans arrangerar Business Gnosjöregion Affärsracet 2018

I Sveriges mesta industritäta region “Gnosjöregionen” driver fyra kommuner och fyra näringslivsbolag ett gemensamt arbete som syftar till att förstärka vårt livskraftiga näringsliv. Business Gnosjöregion AB bildades i maj 2015. Det är en gemensam utvecklingsplattform för Gnosjöregionen: Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö.

Business Gnosjöregions hemsida