Sök

Nyheter

Affärsracet / Affärsracet  / Axjo ska ställa ut på affärsracet!

Axjo ska ställa ut på affärsracet!

Axjo Group består huvudsakligen av tre bolag: Axjo Plastic, Reelab och ERS Returtrumma. Axjo är en tillverkande plastindustri som grundades 1945 och idag är vi ledande tillverkade av trummor och spolar i ”smart” plast. Reelab, med interna och externa partners, matchar användare av återvunnen termoplast med fokus på högkvalitativa produkter. För att underlätta vardagen för dig som kund så har ERS Returtrumma skapat ett användarvänligt system där vi ordnar transport och upphämtning av era tomma trummor.

På bilden ser vi Joakim Tapio (Platschef, ERS Sverige AB), Kristin Nilsson (Försäljning, Reelab AB) och Aldin Avdic (Area sales manager, Axjo AB)

Läs mer om Axjo här

Läs mer om ERS returtrumma här

Vad ser ni för möjligheter med att ställa ut på Affärsracet Opportunities?
  • Den största förmånen är att synas lokalt samt att vi når den lokala marknaden på ett väldigt bra sätt! Även en fördel att kunna stärka arbetsgivarvarumärket då mycket privatpersoner även besöker mässan!
Beskriv Affärsracet med en mening:
  • Ett forum för att skapa kontakter på den lokala marknaden.
Vad är ert bästa tips för en lyckad mässa?
  • Ta vara på kontaktnätet! Det finns inte många platser där man kan hitta rätt intressegrupp och att olika befattningar från företagen finns representerade, allt ifrån inköpare till projektledare, förutom på mässor! Sedan måste man även göra ett bra förarbete och nå ut till människor för att visa att man ska delta.

 

Boka din monter här