Sök

Nyheter

Affärsracet / Affärsracet  / Etac ska också ställa ut på affärsracet!

Etac ska också ställa ut på affärsracet!

Etac är ett expansivt och innovativt företag som erbjuder produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga. Sedan 1973 har vi utvecklat och tillverkat produkter som skapar möjligheter för människor med funktionsnedsättning att leva ett så fritt och oberoende liv som möjligt.  Vi är stolta över att jobba på ett företag där våra produkter gör skillnad för människor varje  dag!

Etac är idag en koncern med utveckling och tillverkning i Sverige, Danmark, Norge och USA. I Anderstorp finns Etac’s produktutveckling och varuförsörjning av produkter inom företagets affärsområden för rullstolar och hygienprodukter. Med totalt 115 medarbetare i Anderstorp är vi en av Gislaveds kommuns största arbetsgivare

Läs mer om Etac här

Vad ser ni för möjligheter med att ställa ut på Affärsracet Opportunities?
  • Affärsracet är ett sätt för oss att visa upp vårt fantastiska företag i bygden. Vi vill passa på att visa att Etac är ett kul och utvecklande företag att arbeta på samt visa upp vår breda kompetens inom innovation och produktutveckling. Vi hoppas att vi genom att synliggöra oss i ett sådant här sammanhang även kan göra ännu fler intresserade av att jobba på Etac.
Beskriv Affärsracet med en mening:
  • En mötesplats där företagen i GGVV-området gemensamt kan visa upp vilka verksamheter som bedrivs och vilken innovation och entreprenörsanda som finns i regionen
Vad är ert bästa tips för en lyckad mässa?
  • Att fylla en snygg och stilren monter med intressanta människor, som kan beskriva verksamheten på ett inspirerande sätt och därigenom skapa intresse för företaget och företagets produkter.

Boka din monter här