Sök

Nyheter

Affärsracet / Affärsracet  / EVRY ska ställa ut på Affärsracet 30-31 Maj!

EVRY ska ställa ut på Affärsracet 30-31 Maj!

EVRY är ett ledande nordiskt IT-tjänst- och programvarubolag med mer än 10 000 kunder i både privat och offentlig sektor. Mer än fem miljoner människor i de nordiska länderna använder dagligen lösningar som levereras av EVRY. Genom en stark lokal närvaro med djup teknisk och affärsmässig insikt är EVRY en drivande kraft för kundens innovation och förnyelse. EVRY hade 2016 en omsättning på NOK 12,2 miljarder och cirka 8 500 medarbetare i nio länder. Huvudkontoret ligger i Fornebu utanför Oslo och aktien är noterad på Oslobörsens huvudlista. Evry kommer att hålla seminarium under affärsracet så missa inte att lyssna på dessa! Tiderna och vilka spännande ämnen de kommer prata om  ser ni i vårt program under respektive dag. På bilden ser vi Otto Eberstein.

Läs mer om Evry här

Vad ser ni för möjligheter med att ställa ut på Affärsracet Opportunities?
  • Lyfta blicken och se helheten med EVRY, att vi finns lokalt till små och stora företag. Bredda vårt erbjudande, visa vår styrka. Visa att vi inom EVRY kan leverera en helhet från automatiserade komplexa lösningar inom AI virituella lösningar till produkt och tjänster samt även kunna leverera säkerhetsannpassad lösning. Att vi är Nordens störa IT leverantör som verkar nationellt och lokalt. Vi kommer har ett flertal seminarium inom säkerhet och hur robotlösningar kan hjälpa till mjukvarumässigt, hur man  samverkar och hittar balansen mellan människan, teknik och affärerna.
Beskriv Affärsracet med en mening:
  • Viktig del i affärslivet i regionen, dela och få kunskap om partners kunder och ta ny marknad.
Vad är ert bästa tips för en lyckad mässa?
  • Att vi finns i regionen och visar vårt erbjudande med rätt fokus på vad marknaden vill och hur vi EVRY kan leverera effektivisera detta och träffa nya människor och ha roligt.