Sök

Nyheter

Affärsracet / Affärsracet  / Nexans har också bokat monter på Affärsracet 2018!

Nexans har också bokat monter på Affärsracet 2018!

Som en global ledare inom avancerade kabel- och uppkopplingslösningar tryggar Nexans tillgången till energi genom ett omfattande utbud av förstklassiga produkter och innovativa tjänster. Nexans har mer än 26 000 anställda och industriell verksamhet i 34 länder och försäljningsverksamhet över hela världen. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Vi finns i Grimsås i Tranemo kommun, endast några kilometer från Smålandsgränsen. På bilden ser vi Eva Wallin (kommunikationschef), Staffan Kullberg (VD) och Pernilla Bergsten (HR business partner)

Läs mer om Nexans här

Vad ser ni för möjligheter med att ställa ut på Affärsracet Opportunities?
  • Vi vill visa vad vi står för och vad vi kan erbjuda som arbetsgivare. Synas i regionen och visa att vi är en attraktiv arbetsgivare. Vi vill också passa på att ta reda på vad potentiella nya medarbetare söker efter hos en arbetsgivare så att vi kan anpassa oss.
Beskriv Affärsracet med en mening:
  • En möjlighet att växa i närområdet.
Vad är ert bästa tips för en lyckad mässa?
  • Bra förberedelse, att man har en bra plan för hur man ska visa upp företaget. Och att skapa en bra miljö som stimulerar till dialog och kontakt. På själva mässan bör det också finnas ett bra flöde för besökarna att röra sig och besöka alla montrarna.

Boka din monter här