Sök

Nyheter

Affärsracet / Affärsracet  / Recticel ska ställa ut på Affärsracet!

Recticel ska ställa ut på Affärsracet!

Ett tillverkande företag som tillhör en belgisk global koncern. Recticel tillverkar produkter i skumplast, allt ifrån madrasser, möbelkomponenter, komponenter till bilindustrin, underlag till konstgräsplaner och gympasalar etc. Vår produkt har mängde av användningsområden och vi hittar nya marknader och användningsområden hela tiden. Recticel är ett företag som verkat i byggden sedan 20-talet och var den första plasttillverkande enheten i regionen. På den tiden tillverkade man cykelpumpar, kammar och andra plastdetaljer men edan 60-talet har vi fokuserat på skumplast. Under flera årtionden har Recticel varit en av de största arbetsgivaren i byggden, idag är vi ca 175 anställda i Gislaved.

På bilden ser vi Rebecka Ek (HR-chef), Fredrik Steinhausen (Skumningschef), Ronnie Petersson (Försäljningschef för Technical Foam), Johan Runberger (Försäljningschef för Comfort), Saudin Skender (Operatör Skumning) och Anders Malm (Operatör Skumning).

Läs mer om Recticel här

Vad ser ni för möjligheter med att ställa ut på Affärsracet Opportunities?
  • Vi ser  ett forum där vi syns tillsammans med andra företag ifrån byggden. Vi har en del vakanta tjänster som vi ser en möjlighet att göra reklam för samt att knyta affärskontakter.
Beskriv Affärsracet med en mening:
  • En bra mötesplats för GGVV företag att knyta kontakter samt synas i byggden.
Vad är ert bästa tips för en lyckad mässa?
  • Intressant monter som lockar in besökare samt intressant information i montern som gör att de lägger lite mer tid på just oss.