Sök
Slider

För utställare

Affärsracet är ett forum där du som företag kan skapa nya möjligheter. Gnosjöregionen är en av Sveriges mest industritäta regioner och är världsberömd för sin unika företagsamhet och entreprenörsanda. Träffa hundratals utställare som är verksamma inom industri, handel och service.

Temat på mässan för år 2018 är Affärsracet Opportunities. Vi vill erbjuda dig som utställare just möjligheter! Möjligheter att träffa nya kontakter, hitta nya kunder och nya samarbeten.  Oavsett vad just ert syfte att ställa ut på affärsracet är så finns det oändligt med möjligheter!

Det finns många olika sätt att mötas på under affärsracet. I mässhallen kan ni exempelvis möta andra företag, kunder, besökare och framtidens arbetskraft. Om ni vill förlägga ett möte under affärsracet så kan vi ordna detta åt er. Har ni konsumentprodukter som ni vill sälja? Då kan ni boka en plats i vår Outlet som är en nyhet 2018.

Att ställa ut på Affärsracet ger dig möjlighet att fördjupa dina arbetsrelationer och finna nya i en attraktiv och fartfylld miljö. Under två dagar får du träffa hundratal företag från regionen, företag som du känner till men även företag som du inte visste fanns. I Gnosjöregionen finns cirka 12.000 företag, 250 av dem får plats på Affärsracet för att visa upp styrkan, mångfaciteten och gemenskapen som är unik för Gnosjöregionen.

  • Du får möjlighet att marknadsföra ditt företag, stärka ditt varumärke, identitet och profilering.
  • Du får möjlighet att arbeta med försäljning och kundvård av befintliga kunder och nya målgrupper
  • Du får möjlighet till kontaktskapande och kunskapsbyggande personliga möten och nätverk
  • Du får möjlighet att jobba med kompetensförsörjning genom att skapa kontakter på mässan som kan bli potentiella rekryteringar.

Välkommen att ställa ut på Affärsracet 2018.