Sök

Affärsracet Utställare

Affärsracet / Norma Group

Norma Group

Monter: T11

Det började i en by i södra Sverige. 1896 tillverkade ABA brandsläckningsutrustning. När en ny typ av slangkoppling skapades, hjälpte vi till att effektivisera dåtidens brandsläckningsarbete. För vi trodde – och tror fortfarande – att kvalitet räddar liv.

NORMA Sweden AB med 100 anställda ingår i NORMA Group. Vi utvecklar ständigt vårt kunnande, vår teknologi och utrustning – en förutsättning för att erbjuda produkter och tjänster av internationellt erkänd och certifierad kvalitet även under de kommande åren.

I Anderstorp tillverkas de välrenommerade ABA klämmorna – ABA Original, ABA Original SMO, ABA Nova, ABA Safe m.fl. I generationer har vi sett till att vätskesystem och luftflöden hållits täta. Vi arbetar för framtiden och en hållbar miljö genom att ständigt utveckla våra produkter och våra produktionsmetoder.

Allt på ett ställe. Vi har förbättrat logistiken och byggt ut vårt distributionscenter, vilket ger dig som kund snabbare leverans av kvalitetsprodukter från ledande varumärken som ABA, NORMA och Breeze. Du når oss på +46 (0)371 58 88 90.

NORMA Group är idag världsledande inom klammer- och kopplingslösningar. Vi tillverkar plast- och metallkomponenter och system inom förbindelseteknikområdet till en rad marknader och verksamheter. Under många år har vi optimerat varje steg i produktionen, från utveckling till leverans, efter våra kunders specifika krav. Våra kunder får alltid den bästa lösningen, vare sig det gäller enskilda komponenter eller ett komplext multimaterialsystem.

Här hittar du vår monter


https://www.normagroup.com/

Categories ,
Vi finns i